Vedr. brev om oplysninger til eForsyning...

22. september 2021

Vi har udsendt et brev hvori vi beder jer opdatere jeres oplysninger i eForsyning.

Ved en fejl er hverken forbrugernummer eller kode oplyst i brevet, så i kan ikke finde login-oplysningerne i brevet. Hvis i sender os en email med oplysningerne, kan vi opdatere jeres oplysninger og sende login-oplysninger til jer.

Login-oplysningerne vil også fremå af jeres næste opkrævning, og i kan derfor sagtens vente med at registrere oplysningerne til den tid.

(man kan ikke trykke på glemt kode og få den tilsendt, med mindre man i forvejen har oprettet sit eget login med e-mail og selvvalgt kode)

 

Ny bekendtgørelse pr. 1/1 2022

I henhold til EU-reglerne er selskabet forpligtet til at oplyse om energiforbrug jf. BEK nr. 2251 af 29/12/2020 - Bekendtgørelse om energivirksomheder og bygningsejeres oplysningsforpligtelser overfor slutkunder om energiforbrug og fakturering m.v.
Dette betyder, at der er behov for at kunne kommunikere med forbrugere på den billigst mulige måde.

På den baggrund ønsker selskabet at kunne benytte sig af mail og sms, hvorfor det pr. 1/1 2022 ændres i selskabets almindelige bestemmelser under punkt 1.5.

Vi har derfor brug for, at du som forbruger går ind på Eforsyning, og tilføjer dine kontaktoplysninger (mail og mobilnummer) under "Mine oplysninger" - så vi fremover kan sende dig oplysninger omkring dit forbrug i fyringssæsonen (oktober - april). Dit forbrugernummer og kode finder du på din årsopgørelse eller budget.

Skulle du have vanskeligheder med at indtaste dine oplysninger, hjælper vi dig gerne. Send evt. en e-mail til os og oplys adresse, telefonnummer og e-mail - så sørger vi for at registrere oplysningerne i e-forsyning.